Contactgegevens

Brugstraat 81, 5731 HG MIERLO
Postbus 100, 5730 AC MIERLO

tel: 0031- (0)492 663555
fax: 0031 -(0)492 661095

email: janssens@interieurprojecten.nl

Werkwijze

Projectbegeleiding
Een interieur ontwerp en realiseer je niet alleen, maar in overleg en met de expertise van alle betrokkenen. Daarom is de methodiek, de weg er naartoe van belang. Om deze samenwerking optimaal te laten verlopen moet er evenwicht zijn in de afspraken, ruimte voor creativiteit en voortschrijdend inzicht. Om de kwaliteit te waarborgen begeleid Janssens Interieurprojecten u door het hele project en maakt daarbij gebruik van een aantal vaste onderdelen.

 

Ontwerpen van concept i.s.m. Interieurarchitect
Janssens Interieurprojecten denkt graag met u mee. We denken in oplossingen en mogelijkheden. Zo ook bij het ontwerp en de mogelijkheden die een locatie biedt. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek adviseren wij u en ontvangt u een goed uitgewerkt voorstel.

 

Productie
De productie (voorbereidingen) wordt door Janssens Interieurprojecten uitgevoerd in onze werkplaats waar wij o.a. gebruik maken van CNC gestuurde freesmachines. Tevens beschikken wij over een eigen spuiterij.

 

Inrichting & realisatie op locatie
Nadat wij alle voorbereidende werkzaamheden in onze werkplaats hebben afgerond gaan wij de locatie inrichten en op deze wijze het gehele interieur realiseren. Hierdoor minimaliseren wij de overlast op locatie en kunnen wij de oplevertijd verkorten.

 

Oplevering & aftersales
Na realisatie zullen wij het gehele project bij u opleveren. Maar ook daarna kunt u nog bij Janssens Interieurprojecten terecht met vragen of verdere ondersteuning m.b.t. het interieur, de inrichting of de levering van meubilair, licht en/of geluid.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan eens contact op met Janssens Interieurprojecten.
Wij informeren u graag verder over ons totaalpakket van diensten en producten.
 

 
© 2008 Interieur Projecten